jueves, 17 de enero de 2013

Explicar un projecte


Casa Joseph Cantor

Aqui podem veure el resultat que em tret de les noves eines de representació que em treballat durant el curs. A partir d'un senzill model executat amb REVIT hem generat d'una manera fàcil i ràpida plantes, alçats, seccions, vistes del model 3D i axonometries descompostes. Aquest material després de treballar-lo amb el PHOTOSHOP ens proporciona d'una manera relativament senzilla i ràpida material de qualitat per poder explicar el projecte.





Panell I

Al primer panell hi trobem la informació 2D preparada per nosaltres i els croquis de Mies Van de Rohe.  la comparació amb els croquis realitzats per Mies Van de Rohe. Per intentar ser el màxim de fidels amb la voluntat expressiva de l'arquitecte ens hem intentat inspirar amb la casa Farnsworth del mateix Mies Van de Rohe  ja que és la més pròxima amb el temps. 

 
 

Panell II

El segon panell està compost per informació amb 3D, així trobem una vista 3D del projecte i l'explicació de la mateixa per parts amb l'axonometria descomposta. Per altra banda un dels exercicis a realitzar era la interpretació dels croquis de l'arquitecte i plasmar-los amb les eines que disposem avui en dia.

Hem vist un increment de qualitat molt gran entre el primer pas i l'últim tot i que sabem que el marge de millora encara és molt ampli.

No hay comentarios:

Publicar un comentario